Menukaart

Arrangementen

3-Gangen Diner

€ 35,-

3-Gangen Diner van de chef

4-Gangen Diner

€ 39,50

4-Gangen Diner van de chef

Wijnarrangement 3-Gangen

€ 16,50

Bij elke gang een bijpassend glas wijn en vooraf een glas bubbels

Wijnarrangement 4 -Gangen

€19,50

Bij elke gang een bijpassend glas wijn en vooraf een glas bubbels

Voorgerechten

Carpaccio

€11,50

Runder carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes & Old Amsterdamse kaas

Tomaat Mozzarella

€ 9,50

Taartje van tomaat en mozzarella met mosterd dille dressing

Proeverij

€12,50

Proeverij van diverse gerechtjes uit eigen keuken

Vitello Tonnato

€ 10,50

Langzaam gegaard kalfsvlees met tonijn salade, kappertjes en pijnboompitjes

Warme Voorgerechten

Ribeye roll

€ 10,50

Ribeye-roll gevuld met bosui geserveerd met knoflooksaus

Champignong Dordogne

€ 9,50

Champignons in bierbeslag met knoflooksaus

Scampi’s Roomkaas

€ 10,50

Gebakken scampi’s roomkaas met bieslook & knoflook

Soepen

Mosterdsoep

€ 6,-

Mosterdsoep met spekjes en bosui

Preisoep

€ 6,-

Romige preisoep gegarneerd met bieslook

Uiensoep

€ 6,-

Rijk gevulde uiensoep met een kaas crouton

Hoofdgerechten Vlees

Surf & Turf

€ 24,50

Malse biefstuk met scampi’s in pittige roomsaus

Black Angus steak

€ 24,50

Black Angus steak geserveerd met rodewijnsaus

Varkenshaas

€ 19,50

Gegrilde varkenshaas geserveerd met champignonroomsaus

Entrecôte

€ 22,50

Entrecôte van graan gevoerd rund met kruidenboter

Tournedos

€ 26,50

Malse tournedos van graan gevoerd rund met gebakken ui en champignons geserveerd met pepersaus

Kalfsribeye

€ 22,50

Kalfsribeye van jong rosé kalf geserveerd met pepersaus

Hoofdgerechten Vis

Zalm

€ 22,50

Zalmmoot met krokant laagje van Japans broodkruim geserveerd met dille roomsaus

Kabeljauw

€ 22,50

Kabeljauw met geroosterde nootjes geserveerd met dille roomsaus

Tongfilet

€ 22,50

Atlantische tongfilet in tempura beslag met een pittige chillisaus

Vegetarisch

Gegratineerde courgette

€ 15,50

Courgette gevuld met diverse roerbakgroenten gegratineerd in de oven

Vegetarische Pasta

€ 15,50

Verse pasta met diverse roerbakgroenten in een roomsaus met Provencaalse kruiden

Dessert

Appel Crumble

€ 7,50

Appel crumble warm uit de oven getopt met kruimeldeeg geserveerd met vanille roomijs en slagroom

Crème brûlée baileys

€7,50

Crème brulee van baileys geserveerd met maple walnuts ijs en slagroom

Parfait

€7,50

Parfait van bastogne en karamel saus met slagroom

Dame blanche

€ 6,50

3 bollen vanille ijs met slagroom geserveerd met warme chocoladesaus

Dessert Maison Culinaire

€ 9,50

Grand dessert met diverse gerechtjes uit eigen keuken

Vruchten sorbet

€ 7,-

3 bollen sorbetijs met vers fruit en slagroom